Livrare și returnare

Piramida.md folosește serviciile de curierat a companiei Nova Posta.

Livrarea în Chișinău

Livrarea se efectuează gratis în cazul în care suma cumpărăturii depășește 75.00 MDL.  În alte cazuri costul livrării constituie 150MDL.

Termeni de livrare a Comenzilor sunt până la 3 zile lucrătoare.

Livrare pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea se efectuează gratis în cazul în care suma comenzii depășește 5000 MDL. Dacă suma comenzii nu depășeşte valoarea de 5000 MDL, costul livrării constituie 150MDL.

Termeni de livrare în centrele raionale din republică sunt până la 3 zile lucrătoare.

Returnare

În cazul în care bunul  a fost pierdut  de către Cumpărător în decurs de 9 zile, sau livrarea este imposibilă / nu a fost efectuată în limitele termenului maxim / nu a fost efectuată în termen de 30 (treizeci) zile din data confirmării Operațiunii de plată respective, Piramida.md este obligat să iniţieze Revocarea Operațiunii de plată/Tranzacţie respective, cu excepţia situaţiilor în care a fost primit de la Cumpărător acordul expres în scris cu privire la prelungirea termenului de livrare.

Magazinul electronic www.Piramida.md sau Cumpărătorul are posibilitate să iniţieze atât Revocarea Operațiunii de plată/Tranzacției în sumă totală, cât şi în sumă parţială, reieşind din natura şi cauza revocării.

Alte exemple de condiții de anulare a tranzacției:

După introducerea de către beneficiar a datelor plății, confirmarea și autorizarea efectuării acesteia, nu va fi posibilă efectuarea modificărilor, revocarea plății și returul mijloacelor financiare aferente acestei plăți.

Raporturile comerciale dintre beneficiar și Piramida.md sunt reglementate oficial de organele privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță. Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului ca renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

Beneficiarul nu poate solicita rambursarea mijloacelor bănești transferat, iar Operatorul nu va lua în considerație pretențiile Beneficiarului în ce privește rambursarea mijloacelor bănești.

 

1.