Cum plătim? Tehnologia efectuării tranzacției de plată

Înaintea purcederii la perfectarea Operațiunii de plată, toți parametrii și condițiile de bază ale Vânzării direcționate spre achitare să fie pusă la dispoziția Cumpărătorului:

-        identificatorul unic al Comenzii;

-        preţul şi cantitatea fiecărui produs / serviciu din cadrul Tranzacției;

-        în cazul în care Tranzacția presupune livrare:

-          condițiile livrării – deplin sau doar referinţă la Condiţiile comerciale, iar în cazul în care Condiţiile comerciale prevăd diferite modalităţi de livrare, atunci trebuie să fie indicată univoc şi modalitatea livrării aplicabilă acestei Tranzacții;

-          datele livrării (numele, prenumele, numărul de telefon ale Destinatarului, adresa livrării);

-          preţul livrării, dacă se aplică plata respectivă;

-          verificările __________________ (denumirea documentului (ex., BI)) a Destinatarului, care urmează a fi efectuate la predarea Produselor.

-          alte plăţi dacă se aplică în cadrul acestei Tranzacții;

-          valoarea totală a comenzii, egală cu suma Operațiunii de plată care va fi iniţiată de Comerciant pentru achitarea Vânzării date;

-          referință și link activ la Condițiile comerciale;

-          alte condiţii speciale eventual aplicabile Tranzacției date.

Anterior inițierii Tranzacției de plată Cumpărătorul trebuie să prezinte acordul său în privinţa Condiţiilor comerciale prin bifarea punctului „Am luat la cunoştinţă şi sunt de acord cu Condiţiile comerciale”.

Plata se poate efectua prin intermediul instrumentelor de plată oferite de ”Paynet Service” SRL. Produsele comandate trebuie achitate integral, în caz contrar nu se va efectua livrarea.

Site-ul www.piramida.md este securizat, Piramida.md nu păstrează datele dvs. personale, a contului sau a cardului folosite în efectuarea unei tranzacții online.